Dny Marianne 2024 - 13.9. - 16.9.2024

Máme pro vás novinku. Stella Ateliers se v letošním roce účastní Dnů Marienne. Jedná se o velkou slevovou akci, kterou pořádá časopis Marianne a svým čtenářům nabízí slevové kupony do určitých obchodů. Tato akce se koná v České republice i na Slovensku, a díky tomu má mnoho lidí šanci nakoupit produkty se slevou nebo získat dárek. Povlečení a prostěradla Stella Ateliers a Estella si můžete zakoupit díky kuponu v časopise Marienne o 20 % levněji. Akce probíhá od 13. do 16. září.

JAK ZÍSKAT SLEVU?

Slevu získáte v aplikaci Dny Marienne, nebo v zářijových vydáních časopisů Marianne, Marianne Bydlení a Marianne Venkov a styl. K dostání jsou běžně na stáncích nebo je možné si je pořídit v jedné z Marianne Lounges, což jsou místa ve vybraných obchodních centrech v ČR, kde můžete získat různé dárky nebo nákupní tašku Dny Marianne.

JAKÉ VYBRAT POVLEČENÍ?

Abychom vám usnadnili výběr, připravili jsme pro vás pár tipů a novinek, které si zamilujete. Sleva 20 % se vztahuje na všechna povlečení a prostěradla Stella a Estella.

NOVÁ KOLEKCE Z MAKO JERSEY BAVLNY

Umíme kombinovat luxus, komfort, kvalitu a design. Výjimečně hebké a jemné povlečení Stella Ateliers a Estella jsou vyráběná z té nejkvalitnější přírodní dlouhovlákenné ručně sbírané Mako bavlny, která prochází procesem česání, při kterém se zbavuje nevhodných vláken. Uplatňuje se princip tzv. super česané příze, která nesmí mít více než 20 % výčesku skládajícího se z nezralých, polámaných, kratších a mechanicky poškozených vláken. Výsledkem je na dotek velmi jemná surovina, ze které vznikají tkaniny a pleteniny pro výrobu našeho povlečení.

Mako jersey je oprávněně jedním z nejoblíbenějších materiálů, mimo jiné i proto, že nevyžaduje žehlení, nevytváří se na něm žmolky a je velice příjemné na dotek. Prohlédněte si naši novou kolekci z Mako Jersey bavlny.

 

NEZAPOMEŇTE NA PROSTĚRADLO

Jakmile jednou zakusíte hebkost Mako Jersey bavlny, už nebudete chtít jinak, a proto doporučujeme si vybrat ke každému povlečení i prostěradlo. Vyzkoušejte jerseyová prostěradla, nebo stejný materiál s příměsí 3 % elastanu. I na všechna prostěradla Estella můžete uplatnit 20 % slevu Dny Marienne.

 

 

ŠEDÁ VLÁDNE LOŽNICÍM

V oblíbenosti barev u našich zákazníků vedou už mnoho let různé odstíny šedé. Šedá je barva elegance a luxusu a hodí se prakticky do každé ložnice. Jistě si zamilujete naše povlečení Bolek v jemných tónech šedé, povlečení Arianna nebo objevte tmavě šedé povlečení Justin.



ZÍSKEJTE 3 % SLEVU NAVÍC

Chcete ještě další slevu? Plaťte kartou Mastercard a získejte o 3 % vyšší slevu nebo dárek k nákupu. Více informací naleznete v tištěné příloze časopisu, mobilní aplikaci nebo na stránkách Dny Marienne.

Zpět do obchodu